Flotte prosjekterte leiligheter med moderne arkitektur. Fantastisk fin utsikt og solgang!

Beliggenhet

Leilighetene ligger i Hafjellgrenda, øverst i Sørlia med flott utsikt over dalen og omkringliggende områder. Kort vei til alt av servicefunksjoner og med lett tilgjengelighet inn i alpinbakken. Ski inn/ut løype i umiddelbar nærhet. Hafjellgrenda og Sørlia består i hovedsak av hytter og noe leiligheter/flermannsboliger.

Fine aktivitetsmuligheter også sommerstid, med bl.a. kort biltur til Hunderfossen Familiepark med attraktive severdigheter og aktiviteter for hele familien, flotte sykkelmuligheter i fjellet. Området ligger ca 15 km fra Lillehammer sentrum (ca. 10 min. kjøring) og ca 1,5 km fra Øyer sentrum med alle servicetilbud , butikker, hoteller, ”Lilleputthammer” m.v. I tillegg til alpinanlegget er det meget gode turmuligheter i et flott terreng på fjellet (tilgjengelig med heis eller bil), både sommer som vinter, med et stort tilbud av stier, preparerte løyper m.m..

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Sørlia ligger i gangavstand til Øyer Sentrum med dagligvarebutikker, restauranter, apotek, sportsbutikk og vinmonopol. I selve Sørlia ligger Lodgen som er et populært afterskisted.

 

Bygninger

Hafjell S95 blir bygget som et frittstående leilighetsbygg over 3 plan med parkeringskjeller i underetasje.

 

Byggemåte

Bygget blir reist med betong i underetasje og med betongspenn mellom etasjene. Forøvrig trekonstruksjon, glass og naturmaterialer.

 

Arealer og fordeling per etasje

Bruksareal: 51 kvm – 69 kvm
1. etasje: 69 kvm BRA
2. etasje: 51 kvm BRA pr leilighet
3. etasje: 51 kvm BRA pr leilighet + hems med 11 kvm gulvareal

 

Innhold

Leilighet 101, 1. etg. med 3 soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning. Utgang til stor terrasse. Egen bod. Stor uteplass.
Pris kr. 3.850.000 + garasje kr 200.000. Totalt 4.050.000

Leilighet 201, 2. etg. med to soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning. Utgang til veranda. Egen bod. Fransk balkong med glass.
Pris kr. 2.790.000 + garasje kr 200.000. Totalt 2.990.000

Leilighet 202, 2. etg. med to soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning. Utgang til veranda. Egen bod. Fransk balkong med glass.
Pris kr. 2.790.000 + garasje kr 200.000. Totalt 2.990.000

Leilighet 301, 3. etg. med to soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning. Stigetrapp opp til hems med gulvareal på 11 kvm. Utgang til veranda. Egen bod.
Pris kr. 3.190.000 + garasje kr 200.000. Totalt 3.390.000

Leilighet 302, 3. etg. med to soverom, bad, åpen stue og kjøkkenløsning. Stigetrapp opp til hems med gulvareal på 11 kvm. Utgang til veranda. Egen bod.
Pris kr. 3.190.000 + garasje kr 200.000. Totalt 3.390.000

 

Standard

Bygget har en moderne arkitektur, tegnet av Larkas Arkitekter, med tidsriktig materialbruk som tre, Sedum, glass og stein. Det legges vekt på tidsriktig standard og gjennomgående god standard på materialbruk i lune og hyggelige fargetoner. Det blir store glassflater for å ivareta utsikten og gode lysforhold.

Kjøkken: Innredning blir levert fra annerkjent leverandør i moderne grå/mørk utførelse med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin. Det blir muligheter for tilvalg.

Bad: Det blir lekre bad i flislagt utførelse med gulvvarme, dusj med glassvegger, vegghengt wc og innredning med vask og opplegg for vaskemaskin. Det bli muligheter for tilvalg.

Himling og vegger: På stue, kjøkken, soverom og gang / entre blir det beiset sprekkpanel i tidsriktig farge; steingrå/skigardsgrå/skogbrun/sandbeige. Tilvalg er mulig.

Gulv: I entre blir det fliser i mørk grå farge. Tilvalg mulig. Øvrig rom får en stavs hvitpigmentert parkett.

Dører og vindusomramming blir levert i mørk farge NCS 8500 eller tilsvarende.

Innvendig trapp: Trapp blir beiset i samme farge som panel forøvrig.

Ventilasjon: Det blir levert separat ventilasjonssystem pr leilighet. På grunn av kanaler og tekniske føringer blir takhøyde i entre og bad noe lavere enn øvrige rom.

Garderobe: Garderobeløsninger er ikke en del av leveransen.

Elektroinstallasjoner:
Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og betongvegger. Det leveres LED downlights m/dimmer i entré og bad. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det monteres en lampe og stikkontakt på hver veranda. Det utarbeides egen tegning for hver leilighet som viser punktplassering av kontakter/brytere. Elektropunkter blir levert i svart utførelse. Tilvalg er tilgjengelig

Sikringsskap er plassert i leilighetens entre. Elektrisk leveranse er i hht. NEK 400.

TV/radio/telefon: Det leveres føringsvei til ett punkt i stue for TV/data i hver leilighet. Sameie inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting.

Veranda:
Leilighetene leveres med veranda/terrasse som vist på plantegning. Rekkverk på veranda utføres dels i glass, dels i treverk. . Endelig utforming blir bestemt under detaljprosjekteringen. På veranda legges dekke av betong. Dekkene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på overflaten etter regnvær og snøsmelting.

Fellesarealer:
Betongkonstruksjon i parkeringsskjeller, yttervegger utføres generelt med beiset trekledning. Vinduer og dører i mørk utførelse. Byggets endelige utforming avklares av arkitekt i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.
Trappegang, felles: Bygget utføres med svalganger for entre og rømning iht. utarbeidet brannkonsept. Rekkverk utføres i behandlet trekonstruksjon. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under detaljprosjekteringen. Gulv på fellesarealer leveres som brettskurt betong.

Boder: Bodene blir inndelt med låsbare dører til hver enkelt.

Avfall: Utvendig miljøstasjon for Sørlia, moloksystem for avfallshåndtering.

Utenomhus: Det blir opparbeidet innkjøring til garasjeanlegget og nødvendige trapper. Tomten rundt blir tilsådd med naturfrø.

 

Utstyr

Leilighetene leveres med moderne kjøkken med hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp.

 

Møblering

Leilighetene leveres umøblert. Privatmegleren kan være behjelpelig med møblering via vår samarbeidspartner Maximerea Boligstyling.

 

Oppvarming

Det blir gulvvarme på stue, kjøkken, gang, og bad. Panelovn på soverom.

 

Parkering / Garasje

Det blir en garasjeplass til hver leilighet, tillegg kr. 200.000,-.

 

Adkomst

Fra Lillehammer: Følg E-6 nordover, ta av mot Øyer og Hafjell etter ca 12 km. Ta deretter av ved sørlige enden av parkeringsplassen til alpinanlegget ved skilt merket “Sørlia”. Kjør forbi “Låven” (restaurant) og følg veien ca. 50 m rett oppover. Ta av til venstre mot Lodgen. Ta så første til høyre igjen og følg veien oppover til det flater ut. Da blir prosjektet liggende på høyre side merket med prosjektskilt fra Privatmegleren.

 

Mer informasjon om prosjektet

Se prosjektet på finn.no her eller se fullstendig salgsoppgave her