Kommer for salg første halvår 2020!

18 moderne leiligheter i Bustulvegen 43, Kvitfjell, med beliggenhet midt i bakken. Her får du 100 % ski inn og ut, gangavstand til restauranter, afterski, m.m.

Prosjektet ligger ca 800 meter over havet, og området byr på meget flott utsikt. Leilighetene bygges på Kvitfjell Vest, som har Kvitfjells desidert beste solforhold.

Leilighetene og bygget er tegnet av det lokale annerkjente arkitektfirmaet LARKAS på Lillehammer. Bygget blir oppført med betongkonstruksjon og reisverk kledd med panel. Det blir innslag av naturstein for å bryte fasaden noe. Det blir, i tillegg til trapp, også heis fra garasjeanlegget opp til hver etasje.

Arkitektonisk skiller dette prosjeket seg ut på en positiv måte og man kan ane en stil i retning av det man finner i Alpene. Det er lagt vekt på store glassflater og et harmonisk uttrykk. Planløsningsmessig er det lagt vekt på arealeffektive løsninger med et moderne og tidsriktig uttrykk.

Beliggenhet

Kvitfjell alpinanlegg ligger 30 minutter nord for Lillehammer, og ca. 2 1/2 time fra Oslo. Kvitfjell er et av Norges  største alpinsenter, og er et skisted med løyper i hele spekteret fra barneområder for de minste, til svarte løyper med olympisk standard.

Knapt et annet skisenter i Norge har bedre tilgjengelighet eller enklere reisevei enn Kvitfjell, som ligger godt synlig fra E6.

Interesserte kan kontakte Privatmegleren Lillehammer, ved Stig Svartor, på telefonnummer 90610172.

Utsikt fra tomt, mot Varden:

Utsikt fra tomt, mot Varden