16 nye flotte prosjekterte leiligheter midt i bakken!

 

Beliggenhet

Kvitfjell Alpin Lodge ligger bokstavelig talt rett i bakken, 790 meter over havet. Man kan ta på seg både alpinski og langrennsski rett utenfor døren, med kun kort vei over alpinløypa for å komme til de preparerte langrennsløypene. Prosjektet blir liggende med slalombakker på begge sider og man kan skli direkte hjem etter en aktiv dag i bakken.

Kvitfjell er også spennende om sommeren og høsten. Det finnes mange merkede turstier i variert terreng, inkludert Peer Gynt stien. Mange av stiene går i høyfjellsterreng og har utsikt mot Jotunheimen, Rondane og Huldreheimen, mens andre stier går i skogsterreng med bjørk, gran eller furu. Området har en rik og spennende flora og fauna, og flere gode fiske- og badevann.

De høyeste toppene i nærområdet er Kvitfjellet (1044 m), Segelstadsæterfjellet (1054 m), Storfjellet (1225 m) og Gråkampen (1209 m).

I umiddelbar nærhet har man TyriHansTunet med pizzarestaurant, raclette restaurant og kafeteria, Gondolen Fjellbistro og sportsbutikk. I tillegg har man den nye restauranten på Varden samt baren Lettvindt i bunn av bakken ved Ole-Heisen.

Fåvang sentrum er kun 15 minutters kjøring fra Kvitfjell Alpin Lodge, med matbutikker, en sportsbutikk og et bakeri i Fåvang. Dersom man ønsker et større utvalg, ligger Ringebu like nord for Fåvang. Der finnes gourmetbutikken Annis Pølsemakeri, Coop Mega, Kiwi og et vinmonopol, i tillegg til to sportsforretninger, apotek og bakeri.

 

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Kvitfjell Alpin Lodge blir liggende helt øverst i Bustulvegen med bakker på begge sider. På nordsiden er det rett ut i barnebakken som er tilknyttet Vestside heisen, stolheis)

 

Bygninger

Kvitfjell Alpin Lodge består av 16 leiligheter i ett bygg med parkering og boder i underetasjen.

 

Byggemåte

Kvitfjell Alpin Lodge blir oppført i en kombinasjon av betong, naturstein og trekonstruksjon. Betongkonstruksjon i parkeringsetasjen og underetasjen samt betong i etasjeskillene. Forøvrig er det trekonstruksjon i moderne arkitektur, tegnet av Larkas Arkitekter.

 

Arealer og fordeling per etasje

Det er 16 leiligheter fordelt på 3 plan over parkerings- og bodplanet:

Høy 1. etasje:
Leilighet 101 73 kvm pris 3.950.000
Leilighet 102 49 kvm pris 2.890.000
Leilighet 103 49 kvm pris 2.890.000
Leilighet 104 49 kvm pris 2.890.000
Leilighet 105 70 kvm pris 3.690.000
Leilighet 106 73 kvm pris 3.950.000

2. etasje:
Leilighet 201 73 kvm pris 4.090.000
Leilighet 202 49 kvm pris 2.990.000
Leilighet 203 49 kvm pris 2.990.000
Leilighet 204 49 kvm pris 2.990.000
Leilighet 205 70 kvm pris 3.790.000
Leilighet 206 73 kvm pris 4.090.000

3. etasje:
Leilighet 301 73 kvm + 27 kvm på hems pris 4.490.000
Leilighet 302 102kvm + 42 kvm på hems pris 5.590.000
Leilighet 303 49 kvm + 18 kvm på hems pris 3.090.000
Leilighet 304 148 kvm + 35 kvm på hems pris 7.690.000

Arealer i leilighetens hovedplan er i BRA fra arkitektens tegninger.
Arealer i leilighetens hemsplan er gulvareal fra arkitektens tegninger.

Parkeringskjeller med 1 parkeringsplass til hver leilighet, pris 220.000 kr pr leilighet.

 

Innhold

Det er lagt vekt på en effektiv planløsning med tanke på aktiv bruk.
Det er parkeringskjeller med en plass til hver leilighet (tillegg kr 220.000) samt egen bod til hver leilighet, stor felles rom med egne skiskap samt felles sykkelboder.

Kvitfjell Alpin Lodge tilbyr en mangfold av leilighetsstørrelser med ulikt innhold.
Leilighet 101,106, 201, 206 har 3 soverom, bad, ekstra wc rom, entre og åpen kjøkken/stue løsning. Leilighet 301 har lik løsning men en hems i tillegg med gulvareal på 27 kvm

Leilighet 102,103,104,202, 203,204 har 2 soverom, bad, åpen kjøkken/stue løsning. Leilighet 103 har lik løsning men en hems i tillegg med gulvareal på 18 kvm

Leilighet 301 har 3 soverom, bad, ekstra wc rom, entre, åpen kjøkken/stue løsning. Hems med gulvareal på 27 kvm
Leilighet 302 har 4 soverom, 2 bad, stor stue, kjøkken med spiseplass. Hems med gulvareal på 20 + 22 kvm
Leilighet 303 har 2 soverom, 1 bad, åpen kjøkken/stue løsning.
Leilighet 304 har 4 soverom, 2 bad hvorav ett med badstue og det andre også tilknyttet mastersoverom, vaskerom, stor entre med garderobe, stort kjøkken med spiseplass

I underetasjen er det boder og felles skibod/sykkelbod.
I kjeller er det parkeringplasser.

Det er heis og trapper fra parkeringskjeller og boder opp til hvert plan.

 

Standard

Bygget har en moderne arkitektur, tegnet av Larkas Arkitekter, med tidsriktig materialbruk som tre, Sedum, glass og stein. Det legges vekt på tidsriktig standard og gjennomgående god standard på materialbruk i lune og hyggelige fargetoner. Det blir store glassflater for å ivareta utsikten og gode lysforhold.

Kjøkken: Innredning blir levert fra anerkjent leverandør i moderne grå/mørk utførelse med integrerte hvitevarer som kjøl/frys, komfyr, platetopp, oppvaskmaskin. Det blir muligheter for tilvalg.

Bad: Det blir lekre bad i flislagt utførelse med gulvvarme, dusj med glassvegger, vegghengt wc og innredning med vask og opplegg for vaskemaskin. Det bli muligheter for tilvalg.

Himling og vegger: På stue, kjøkken, soverom og gang / entre blir det beiset sprekkpanel i tidsriktig farge; steingrå/skigardsgrå/skogbrun/sandbeige. Tilvalg er mulig.

Gulv: I entre blir det fliser i mørk grå farge. Tilvalg mulig. Øvrig rom får en stavs hvitpigmentert parkett.

Dører og vindusomramming blir levert i mørk farge NCS 8500 eller tilsvarende.

Innvendig trapp: Trappestige blir beiset i samme farge som panel forøvrig.

Ventilasjon: Det blir levert separat ventilasjonssystem pr leilghet. På grunn av kanaler og tekniske føringer blir takhøyde i entre og bad noe lavere enn øvrige rom.

Garderobe: Garderobeløsninger er ikke en del av leveransen.

Elektroinstallasjoner:
Det elektriske anlegget ligger generelt skjult i leiligheten med unntak av lyd- og betongvegger. Det leveres LED downlights m/dimmer i entré og bad. Lysarmatur leveres under overskap på kjøkken. Øvrige rom forberedes med lyspunkt i himling eller stikkontakt i overgang mellom tak og vegg inkl. lysbryter. Det monteres en lampe og stikkontakt på hver veranda. Det utarbeides egen tegning for hver leilighet som viser punktplassering av kontakter/brytere. Elektropunkter blir levert i svart utførelse. Tilvalg er tilgjengelig

Sikringsskap er plassert i leilighetens entre. Elektrisk leveranse er i hht. NEK 400.

TV/Data: Det leveres føringsvei til ett punkt i stue for TV/data i hver leilighet. Sameie inngår kollektiv avtale med leverandør før innflytting. Tilvalg er mulig

Veranda:
Leilighetene leveres med veranda/terrasse som vist på plantegning. Rekkverk på veranda utføres dels i glass, dels i treverk. . Endelig utforming blir bestemt under detaljprosjekteringen. På veranda legges dekke av betong. Dekkene er å anse som en utvendig konstruksjon, mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på overflaten etter regnvær og snøsmelting.

Fellesarealer:
Betongkonstruksjon i parkeringsskjeller, yttervegger utføres generelt med beiset trekledning. Vinduer og dører i mørk utførelse. Byggets endelige utforming avklares av arkitekt i forbindelse med igangsettingssøknad (IG) til kommunen.

Boder: Hver leilighet får egne boder som er låsbare dører. I tillegg blir det et felles ski/sykkel prepperom med skiskap til hver enkelt leilighet.

Trappegang, felles: Bygget utføres med svalganger for entre og rømning iht. utarbeidet brannkonsept. Rekkverk utføres i behandlet trekonstruksjon. Endelig utforming og overflatebehandling blir bestemt under detaljprosjekteringen. Gulv på fellesarealer leveres som brettskurt betong.

Heis:
Heissystem fra anerkjent leverandør fra garasjen og bodareal opp til hver etasje i bakkant av bygget.

Utenomhus: Det blir opparbeidet innkjøring til bygget og innkjøring til garasjeanlegget. Det blir bygget opp nødvendige støttemurer. Tomten rundt blir tilsådd med naturfrø.

Tilvalg: Det kan tilbys å endre på utvalgte produkter avhengig av tidspunkt for kjøp av leilighet og hvor langt byggeprosessen har kommet: Parkett, innvendige dører, innredning som kjøkken, garderobe og bad. Fliser på bad/entre. Elektriske punkter som flere stikkontakter, downlights, lampepunkt, lamper og TV/data-punkt, svart utførelse

Avfall: Utvendig miljøstasjon for Sørlia, moloksystem for avfallshåndtering.

 

Utstyr

Leilighetene leveres med moderne kjøkken med hvitevarer som kjøl/frys, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp

 

Oppvarming

Det blir gulvvarme i flislagte gulv samt peis (enten gass eller ved) Opplegg for panelovner i øvrige rom. Det blir også gulvvarme i felles skibod/sykkelbod.

 

Parkering / Garasje

Det blir parkeringskjeller med en plass til hver leilighet (tillegg kr 220.000) samt noen gjesteplasser utendørs.

 

Adkomst

Fra E6 tar man av ved Fåvang og følger veien oppover mot Kvitfjell Vest. Følg veien oppover til det flater ut. Ta inn på Bustulvegen og følg veien helt opp til toppen. Da blir prosjektet liggende på høyre side.

 

Mer informasjon om prosjektet

For mer informasjon, se prosjektets annonse på finn.no 

eller last ned komplett salgsoppgave her

Interesserte kan kontakte Privatmegleren Lillehammer, ved Stig Svartor, på telefonnummer 90610172.