Beliggenhet

Disse leilighetene vil bli bygget i Sørlia i Hafjell, rett nedenfor Lodgen med alpinbakken tett innpå. Her får du 100 % ski inn og ut, gangavstand til restauranter, afterski, sportsbutikker. Sørlia er svært populært både på sommerstid og vinterstid blant annet på grunn av sin nærhet til Øyer sentrum, Hunderfossen Familiepark, Lekeland og ikke minst Lillehammer med sin sjarmerende gågate.

Hafjell har utviklet seg enormt de senere år og har blitt en helårsdestinasjon. Det jobbes kontinuerlig med utvikling av anlegget og senest i år så åpnet den nye stolheisen helt til topps, Hafjell 360. I tillegg til dette jobbes det med videreutvikling av sommerproduktet.

Bygninger

Leilighetene og bygget er tegnet av det lokale annerkjente arkitektfirmaet LARKAS på Lillehammer. Leilighetene blir bygget i et todelt bygg med heis og trappesjakt i bakkant at bygget. Det blir garasjekjeller med boder med direkte utgang.

Byggemåte

Bygget blir oppført med betongkonstruksjon og reisverk kledd med panel. Det blir innslag av naturstein for å bryte fasaden noe. Taket blir tekket med torv og har en noe flatere takvinkel. Materialbruken blir stein, tre, torv og glass. Det blir i tillegg til trapp, også heis fra garasjeanlegget opp til hver etasje.

Arkitektonisk så skiller dette prosjeket seg ut på en positiv måte og man kan ane en stil i retning av det man finner i Alpene nedover Europa. Det er lagt vekt på store glassflater og et harmonisk uttrykk. Planløsningsmessig er det lagt vekt på arealeffektive løsninger med et moderne og tidsriktig uttrykk.

For mer informasjon om prosjektet, besøk salgsannonsen på finn.no, eller kontakt oss direkte.

Her finner du prosjektet